E3 2010: Enslaved

A Ninja Theory Ltd. és a Namco Bandai Games által fejlesztett Enslaved című akció-kaland játékból érkezett pár kép, és egy rakás új videó. A játék csak XBOX360-ra és PS3-ra fog megjelenni idén októberben.

A játékból 11 új kép, és egy rakás E3-as videó is érkezett, először lássuk a képeket. Az alább található galériában megtalálhatjátok őket, elöljáróban annyit, hogy a képek és a videók alapján komolyan sajnálom, hogy az Enslaved nem készül PC-re.

Enslaved képek

A játékból érkezett új videókban sok ingame felvételt láthatunk, ahol a játékban alkalmazható stratégiákkal és egyéb, előrehaladást segítő lehetőségekkel ismerkedhetünk meg picit közelebbről. Nem is szaporítom tovább a szót, beszéljenek helyettem a mozgóképek:

Azóta történt

Előzmények

  • Enslaved - E3 2010 Trailer

    A Ninja Theory és a Namco Bandai konzol-exkluzív akciójátékából, az Enslaved-ből is érkezett egy új videó.

  • Enslaved - Fejlesztői napló és képek

    Tameen Antoniades, a Ninja Theory kreatív igazgatója mesél nekünk a játék történetéről, ami egy több száz éves kínai mesén alapul.

  • Enslaved - Debütáló videó

    Az Enslaved című konzol-exkluzív játékból eddig csak képeket láthattunk, de most megérkezett a hivatalos debütáló trailer is.

  • Enslaved: Képek és új információk

    A Heavenly Sword alkotója, a Ninja Theory egy új, történetközpontú akciójátékon dolgozik, amiből most új információk és képek is érkeztek.