Dungeon Siege III: Elhalasztották a megjelenést

A Square Enix és az Obsidian bejelentette, hogy a Dungeon Siege III című hack & slash RPG megjelenését elhalasztják. Az eredeti időpont helyett majdnem egy hónappal később, csak június közepén lehet majd megvásárolnunk a játékot.

A Dungeon Siege III című játékban ismét Ehb királyságában fogunk ténykedni, ahol is a Tizedik Légió katonájaként az lesz a dolgunk, hogy bajtársainkkal együttműködve visszaállítsuk a rendet és békét a második rész óta szétszakadt birodalomban.

Akik előrendelik a játékot, azok a megrendelés helyétől függően különféle extrákkal gazdagodhatnak. Például azok a PC-s játékosok, akik a Steam-en keresztül adják le előrendelésüket, ajándékba kapják a játékhoz a Dungeon Siege I és II egyjátékos verzióját.

A Dungeon Siege III című hack & slash RPG játék megjelenése tehát az új információk szerint június 21-én lesz Észak-Amerikában, míg Európában pár nappal korábban, június 17-én válik elérhetővé PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra.

A játék Limited Edition kiszerelésben is megvásárolható lesz mindhárom platformon, mely az alábbi tárgyak kódjait fogja tartalmazni:

  • Burning Band of Scorch
    Ring of Fire [+6] Strength [+2]
    Növeli a támadások sebzését, valamint annak az esélyét, hogy fegyverünk lángra lobbantsa ellenfeleinket.
  • Bite of the Arakun
    Ring of Poison [+12] Withering [+2]
    Fegyvereinket méreggel vonja be. Az így megsebzett ellenfelek védelme gyengül.
  • Talisman of the Grand Mage
    Amulet of Retribution [+8] Armor [+8]
    Növeli hordozója védettségét, és időnként misztikus energiával sebzi a közelben tartózkodó ellenfeleket.
  • Sacred Heart of the Legion
    Amulet with Warding [+2] Stamina [+2]
    Növeli viselője életerejét, a rátámadó ellenfelek egy részét pedig visszalöki, amikor azok sikeres találatot visznek be.

Azóta történt

Előzmények