Dungeon Siege III: Bemutatkozik Anjali

Egy újabb szereplővel ismerkedhetünk meg a Square Enix és Obsidian által jegyzett Dungeon Siege III című hack & slash RPG játékból. Anjali egy életre keltett Archon, azaz tűzszellem, akik a legendák szerint egykor a régi  teremtő istenségeket szolgálták.

Azonban őt olyasvalakik idézték meg, akik a Légióval szimpatizáltak, ezért nem is emlékszik semmire. Fogalma sincs róla, hogy miképpen került erre a világra, és arról sem tud, hogy mi történt a többi fajtársával, miként azt sem érti, hogy mi történt az egykor oly legendás erejével.

Amikor emberi formát ölt, Anjali bottal és különféle mágikus képességekkel harcol, ám ha sarokba szorítják, képes előhívni valódi erejét, és tűzszellemmé változva akár egy egész hadsereget is képes lángba borítani vagy felrobbantani képességeivel.

A Dungeon Siege III európai megjelenését nemrég halasztották el, így nálunk csak június 27-én jelenik meg a program PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra. A játék kétféle változatban lesz kapható, az alapverzión kívül egy Limited Edition változat is előrendelhető, amiben négy darab különleges tárgy kódját találhatjuk meg.

Azóta történt

Előzmények