Dungeon Defenders: Előjegyzőknek ajándékok a Valve-tól

A Valve egy akciót hirdetett azon előrendelők számára, akik a Steam rendszerén keresztül adják le megrendelésüket a Dungeon Defenders című játékra. A Dungeon Defenders két népszerű műfajból, a „tower defense”-ből és az online akció-szerepjátékból készült eredeti hibrid! A játékban négy eltérő hős-osztály egyikének szerepét játsszuk, és feladatunk a támadó szörnyek hordáinak visszaverése különféle tornyoknak és csapdáknak a kastélyban történő stratégiai elhelyezésével.

Az október 19-én megjelenő játékhoz most ajándékba kapunk két exkluzív Valve ajándékot, ha Steamen keresztül rendeljük azt elő. Ezek pedig a következőek:

  • The Aperture Science Handheld Portal Device: Ez lényegében a Portal 1-2 című játékokból ismerős Portal Gun (Teleportpuska), aminek nagyjából ugyanaz a funkciója, mint a Valve játékaiban. Azaz portálokat hozhatunk vele létre két pont között, így végeredményben rengeteg dologra tudjuk használni (Bővebb ízelítő a videóban).
  • Four Team Fortress 2 Familiars: A Team Fortress 2 című játékból ismerős kasztok képviselőit idézhetjük magunk mellé segítőként. Mindegyikük másféleképpen tud minket támogatni: A Heavy távolról osztja áldást ellenfeleinkre, a Mechanic megrongálódott tornyainkat hozza rendbe, miközben mi az ellenfelet irtjuk, a Medic gyógyítja a közelében lévő szövetségeseinket, miközben ők harcolnak, végül a Pyro pedig egy lángszóró segítségével borítja lángba az ellenünk támadó szörnyeket.

A Dungeon Defenders című játék már megjelent iOS és Android platformokra, Steamen (PC) október 19-én várható, az XBLA (XBOX360) verzió nagyjából a PC kiadással egy időben érkezik, míg PSN-re (PS3) év vége felé várható a megjelenése.

Azóta történt

Előzmények

  • Dungeon Defenders: Fejlesztői napló

    A Trendy Entertainment kiadta készülő kooperatív online akció-RPG játékuk első fejlesztői naplóját, melyben összefoglalják a program tulajdonságait.