Duke Nukem Forever: The Doctor Who Cloned Me DLC

A Gearbox Software és a 2K Games egy újabb DLC csomagot jelentett be a Duke Nukem Forever című játékhoz. A "The Doctor Who Cloned Me" című expanzió egy nagyobb méretű bővítése lesz az egyjátékos módnak, új pályákkal, fegyverekkel, ellenfelekkel és minden egyébbel megspékelve.

A The Doctor Who Cloned Me DLC tartalma a készítők szerint egy komplett kiegészítővel fog felérni, melyben egy őrült tudós, Dr. Proton után fogunk eredni, aki az 51-es Körzet legmélyén folytat titkos kísérleteket. Duke-nak nincs más választása, ha meg akarja menteni a világ... akarom mondani, a lányokat és a világot, akkor szembe kell szállnia a pokoli teremtményekkel.

A DLC csomagban új pályákkal, ellenfelekkel, fegyverekkel, achievementekkel és trófeákkal bővül a játék egyjátékos módja, azonban a multi szerelmeseinek is érdemes lesz rá beruházni, hiszen négy többjátékos pályát is tartalmazni fog a DLC. A pályák nevei: Sky High, Command: EDF, Drop Zone és Biohazard.

A Duke Nukem Forever: The Doctor Who Cloned Me DLC megjelenése december 13-án várható mindhárom platformra, 10 USD (PC, PS3) vagy 900 MS Pont (XBOX360) áron.

Azóta történt

Előzmények