Drogot talált a kisfiú egy használt XBOX360 játékban

Anglia, Littlehampton: Andy Brown (30) betért egy helyi Blockbuster üzletbe, és vett a négy éves kisfiának, Riley-nek egy használt XBOX360 játékot, a Fight Night Round 4-et (Ami egyébként szintén nem gyerekeknek való). Hazaérve a kisfiú egy zacskó Cannabis-t talált, ami egy kevés dohánnyal összekeverve lapult a játék dobozában.

"Még csak 10 percet játszott a játékkal, amikor lejött a zacskóval a kezében, és megkérdezte: Apu, ez micsoda?" - mondta a fiú édesapja a The Sun című brit újságnak. "Miután megnéztem, és rájöttem, mi is az, azonnal elvettem tőle. Nem is merek arra gondolni, mi lett volna, ha édességnek hiszi, és elkezdi majszolni azon nyomban."

A kábítószert valószínűleg a játék eredeti tulajdonosa hagyta benne annak a dobozában. Az apa, akinél még megvan a csomag, panaszt nyújtott be a Blockbuster üzlet ellen.

"Nem nagyon érdekelte őket a dolog, csak annyit mondtak, hogy ingyen választhatok helyette egy másik játékot. De itt nem egy karcos CD-ről vagy hibás lemezről van szó, ez nagyon is komoly dolog. Igazán megnézhetnék a dobozok tartalmát, mielőtt eladják őket."

A férfi bejelentése nyomán a Blockbuster ellen nyomozás indult.

Azóta történt