Dragons Dawn of New Riders játék készül

A globális videojáték kiadó, az Outright Games ma bejelentette partnerkapcsolatát a Universal Games csapatával, hogy közösen elhozzák legújabb játékukat, a DreamWorks Dragons Dawn of New Riders-t, ami egy új történetet mesél el a DreamWorks népszerű Sárkányok sorozatának univerzumában. A Climax Studios fejlesztésében készülő program a BANDAI NAMCO Entertainment Europe forgalmazásában fog megjelenni 2019 februárjában PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switch-re.

Az első Így Neveld a Sárkányodat film nyolc éve debütált és mára egy közkedvelt sorozattá nőtte ki magát, amit világszerte imádnak a nézők és további filmeket, TV-műsorokat és más tartalmakat inspirált” mondta Terry Malham, az Outright Games CEO-ja.

„A DreamWorks Dragons Dawn of New Riders remek lehetőséget ad számunkra, hogy a Sárkányok sorozat történelmének részesei legyünk, és az Universal közreműködésével egy eredeti történetet alkossunk meg két új, igazán különleges karakter főszereplésével. Alig várjunk, hogy hamarosan további részleteket fedjünk fel a játékról.”

A játékosok Scribbler és Patch hősies párosához csatlakozva vívhatnak epikus harcokat, hogy megmentsék a sárkányokat, valamint legyőzzék az ördögi terve beteljesítéséhez sárkányokat irányító új gonosztevőt, Eir-t. A játékosok veszedelmes ellenfelekkel küzdhetnek meg, felfedezhetik az új és ismerős helyszíneket, valamint találkozhatnak kedvenc karaktereikkel ebben a szórakoztató és izgalmas akció-kaland alkotásban.