Dragon Age: Redemption - Minisorozat készül

A BioWare által létrehozott Dragon Age című franchise a játékok, képregények és könyvek után most a filmiparba is betörni készül. A The Guild című sorozat készítője és főszereplője, Felicia Day ugyanis az ötödik évad munkálatainak megkezdése előtt egy minisorozat készítésébe fogott. A címe Dragon Age: Redemption lesz, és a díjnyertes játéksorozat alapján készítik majd el.

A sorozat főszerepét a Felicia Day alakította Elf bérgyilkos, Tallis fogja játszani, akinek kalandjait hat részen keresztül követhetjük majd nyomon. A lánynak az lesz a feladata, hogy egy Ferelden környékét terrorizáló mágus ellen csapatot toborozzon és segítségükkel végezzen vele.

„Mindenemet beleadtam ebbe, hogy a játékosok büszkék lehessenek. Websorozat lévén persze rengeteg akadály áll előttünk, de ezeket a stáb egyik tagja sem tartotta annak; mindnyájan kihívásnak vettük. Tallis egy keményfejű, piszkosan harcoló, nagyon szarkasztikus karakter. Az volt a célom, hogy egy modern figurát hozzak egy fantasy világba." - nyilatkozta készülő filmjének főszereplőjéről a színésznő.

Az alább látható interjú a színésznővel Jimmy Fallon show-műsorában készült, ahol elsőnek mutattak pár jelenetet a Dragon Age: Redemption című filmből.

A Dragon Age: Redemption című filmsorozat még az idén meg fog jelenni, a forgatás januárban zajlott Los Angeles környékén. kíváncsian várjuk.

Azóta történt

Előzmények