Dragon Age: Origins képek

Sziasztok.
A Dragon Age: Origins az idei év egyik nagy sikervárományos RPG-je lesz, hiszen az a BioWare fejleszti, aki idáig a legjobb szerepjátékokat is készítette, beleértve a vitathatatlanul eddig PC-re megjelent legjobb RPG-t, a Baldur's Gate-et. De említhetném még a Neverwinter Nights-ot, Mass Effect-et, vagy éppenséggel a Star Wars: Knights of The Old Republic-ot (KOTOR) is.

A Dragon Age: Origins-ben a fejlesztők szakítanak az eddigi hagyományokkal, és a Dungeons&Dragons szabályrendszer helyett egy teljesen újat készítettek, saját univerzummal, népekkel, nyelvekkel, stb.

Az Origins alcím az egyik legígéretesebb újításra utal. Az "origin" szó jelentése "eredet", ami a játékban arra utal, hogy a főhős eredete kulcsfontosságú lesz a történet alakulásában. Tehát például egy Törp herceg teljesen más úton kell hogy végigjárja a játék világát, mint egy Tünde (Elf) - akit a faji diszkrimináció miatt sok helyen nem látnak majd szívesen, így ezeket a helyeket nem járhatja be.

A látványra nem lehet panaszunk, a fejlesztők egy saját motort írtak a játékhoz, amit az Eclipse névre kereszteltek el. Mivel a játék leginkább a Sötét Középkor-hoz hasonlítható, ezért meglehetősen véres jelenetekre számíthatunk benne. A harcok közben a végtagokat levághatjuk, és a paradicsomlé is literszámra fog a sebekből folyni - amik természetesen meglátszanak a karaktereken.

Most hét új képet adtak ki a játékból. Íme:

További képek a galériában.

Azóta történt

Előzmények