Dragon Age: Origins - játszható fajok

Több fontos és kellemes információt tudtunk meg a Dragon Age-ről. Lássuk mik is ezek:

  • A sztori kezdete aszerint változik, milyen karaktert választasz (kreálsz) magadnak, a játék elején egyedül indulunk, a történet kibontakozása közben kapunk további csapattagokat
  • Válaszható karakterosztályok: harcos, mágus, tolvaj. A játék elején ezek közül választhatunk, majd előrehaladva tovább specializálódunk, újabb és újabb lehetséges képességet kapunk.
  • Igyekeztek a tolvaj karaktert kedvelő játékosokat is figyelembe venni, lesz rejtőzködés, csapdalerakás stb.
  • Több érzelmes része is lesz a játéknak
  • Rengeteg mellékküldetés akad, visszatérnek a csapattárs-specifikus történetek/missziók

A válaszható fajok listája:

Ember (nemes), gazdag nemesi család sarjaként megtanultad: a pénz és a hatalom előbbre való a hűségnél. Diplomáciai és harci képességeidet is próbára teszi az árulás apád kastélyában, mialatt fivéred a sereget vezeti háborúba.

Mágus, oly' képességek birtokában vagy, melyet mások veszélyesnek és egyszerűen csak átoknak tartanak. Életed eddigi részét egy eldugott toronyban töltötted tanulással, most pedig nincs más hátra: bizonyítanod kell erődet az utolsó próbatételen, különben elbuksz.

Törp (nemes), a törp király kedvelt gyermekeként végre megkapod a lehetőséget, hogy kiadhasd első katonai parancsaidat. A valóság azonban nem ilyen egyszerű, szörnyű intrikák kereszttüzében hamar nagyobb veszélyben érzed magad, mint a harcmező kellős közepén.

Törp (polgár), szülőföldedtől messze, csak a rang számít. A helyi bűnszövetkezet fejének embereként életed nagy részét az árnyékok takarásában töltötted, mígnem eljön a lehetőség, megmutathatod mindenkinek ki is vagy valójában!

Elf (városi), egész eddigi életedet elnyomásban töltötted, a helytartó mindenek felett. Ám amikor urad az esküvőd napján megjelenik, és kéri előjogát a menyasszonyodra a bosszúvágyad minden ésszerű cselekedeted elnyomja...

Elf (dalish), egyike vagy az úgynevezett "igazi elfeknek", kötelességed idődet a klánoddal tölteni, utazva földről földre. Egy napon azonban rábukkansz néped egyik elveszett ereklyéjére mely azzal fenyeget, hogy elpusztít mindent amit eddig ismertél.

Remélem ez a kis ízelítő meghozta kedveteket ehhez a minden bizonnyal nagyszerű szerepjátékhoz. Megjelenés ősszel PC, Xbox 360 és Playstation 3 platformokra.

Azóta történt

Előzmények

  • Dragon Age: Origins új képek.

    A Bioware készülő szerepjátékából hatalmas adag kép érkezett a várakozás elviselésére.

  • Dragon Age látnivalók

    A következő év elején PC-n, később pedig konzolokon is bemutatkozik a BioWare által fémjelzett Dragon Age: Origins, melyből friss képeket tudunk mutatni.

  • Dragon Age képcsokor

    Rengeteg friss kép látott napvilágot a BioWare fejlesztésében készülő Dragon Age: Origins-ből. A szerepjáték a következő esztendőben jelenik meg.

  • [E3] Dragon Age - gameplay

    A viszonylag keveset mutató és annál többet ígérő képek után következzen végre egy videó, amiben működése közben vizsgálhatjuk meg a Dragon Age: Origins című játékot.