Dragon Age Inqusition: négyfős kooperatív játéklehetőség

Négy fős kooperatív mód is van a Dragon Age: Inquisitionban, derült ki a fejlesztő hivatalos közleményéből, amelyet ráadásul közel két esztendeje fejleszt egy külön részleg a kampánytól teljesen függetlenül. A többjátékos opciót a Mass Effect 3 multiplayere ihlette, gyors meccsekre, összedolgozásra épít, teljesen független lesz a sztoritól, és kidomborodik benne az Inquisition kaszt-alapú taktikai harcrendszere. Alapból 12 karakter valamelyikével vághatunk majd bele a kalandba és mindegyik karaktert huszadik szintig tápolhatjuk: ha elérjük a limitet, onnantól fogva presztízspontokat kapunk majd meghatározott időnként, amellyel előrébb kerülhetünk a ranglétrán.

Dragon Age Inquisition négyfős kooperatív lehetőséggel

Minden egyes gyors összecsapást követően tárgyak és összetevők ütik majd a markunkat: felszerelések, amelyekkel erősíthetjük a hősünket és hozzávalók, amelyek segítségével új tárgyakat alkothatunk. A program multiplayer részében lesz valós pénzért megvásárolható valuta, a Platinum (aukciós ház viszont nem), viszont a fejlesztők szerint senki nem lesz rákényszerítve a használatára: minden elérhető lesz aranyért is, a plusz fizetőeszköz csak felgyorsíthatja a fejlődést és az esetleges jobb cuccok vásárlásának lehetőségét.

Azóta történt

  • Dragon Age Inquisition teszt

    A Dragon Age trilógiává bővül, mégpedig a sorozat messze legmonumentálisabb világát és talán legklisésebb történetét megalkotva

Előzmények