Dragon Age: Inquisition - Nem biztos a jövő év végi megjelenés

Az eddigi információk szerint a Dragon Age: Inquisition című akció-szerepjáték megjelenése 2014. őszén esedékes, ám az Electronic Arts gazdasági ügyvezető igazgató-helyettese, Blake Jorgensen egy befektetőknek tartott beszédében elmondta, hogy ez még egyáltalán nem biztos. A Battlefield 4 megváltoztathatja a jövő évi ütemtervet, ugyanis, ha valóban olyan sikeres lesz, mint gondolják, akkor kemény pozícióba kerül a cég, emiatt a piac többi szereplőjét is figyelembe kell venniük.

Blake Jorgensen elmondta, hogy idén bemutatkozott az új NBA játékuk, jövőre pedig az NFC bajnokság alapján is készítenek játékot, a Sims legújabb epizódja is érkezik, valamint "nagyon szeretnék elérni, hogy valószínűleg a Dragon Age: Inquisition is megjelenjen."

Az utolsó mondat végén érezni, hogy nem teljesen biztos az EA embere a Dragon Age: Inquisition jövő év végén esedékes megjelenésében. Bár ők szeretnének vele elkészülni, elképzelhető, hogy a már eddig is egy éves halasztást szenvedett játék még tovább csúszik és csak 2015-ben érkezik meg a polcainkra.

Azóta történt

Előzmények