Dragon Age: Inquisition - Alistair sem lesz csapattag

A BioWare immár a második fontosabb karakterről erősítette meg, hogy nem fog majd velünk tartani küldetéseink során. Persze ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem fognak szerepelni majd a játékban, sőt, Morrigan állítólag sokkal jelentősebb szerepet kap a történetben, ezért nem köthetik le személyét azzal, hogy csapatunkkal kalandozzon.

A BioWare korábban elmondta, hogy a Dragon Age: Inquisition című játékba immár nem fogjuk tudni importálni korábbi mentéseinket, ugyanis azokkal már a DA2 esetében is problémák voltak. Helyette megkapjuk a Dragon Age Keep című programot, melyben személyre szabhatjuk az Inquisition világát az eddigi döntéseink függvényében (Gyakorlatilag ezt úgy kell elképzelni, mint a Mass Effect 2 esetén a Genesis DLC-t, ahol a fontosabb döntéseket egy interaktív képregény segítségével hozhattuk meg).

A Dragon Age Keep segítségével megadhatjuk az Inquisition-nek, hogy milyen események történtek a múltban, és a program ezen információk alapján hozza létre a játék világát. Ám a BioWare elmondása szerint akármit is állítunk itt be, az már biztos, hogy sem Morrigan, sem pedig Alistair nem fog tudni velünk tartani küldetéseinkre. Hogy pontosan milyen szerepük lesz majd a történetben, az egyelőre titok.

Azóta történt

Előzmények