Dragon Age II: Új DLC rendszer lesz benne

Minél több információ szivárog ki a Dragon Age második részéről, annál inkább érik bennünk a meggyőződés, hogy - mint ahogyan azt valaki elmésen megjegyezte az egyik topikban - valójában Dragon Age II: Mass Effect Edition-nek kellene inkább hívniuk a programot.

A legfrissebb hírek szerint ugyanis a második részben egy teljesen átalakított DLC rendszert fog kapni a játék, ami leginkább a Mass Effect 2-ben látott Cerberus Networkre fog hasonlítani. Az új rendszer neve - állítólag - "Well of Souls" lesz, és az Electronic Arts "Project Ten Dollar" nevű kezdeményezésén fog alapulni.

Ez annyit jelent, hogy a játékot újonnan megvásárló felhasználók egy egyszer használatos kódot kapnak a Dragon Age II példányai mellé, amit beaktiválva tudnak hozzáférni a játékhoz később érkező extra tartalmakhoz. Aki használtan veszi meg a játékot, annak ezért a kódért 10 Dollárt kell fizetnie.

A bejelentés értelmében a Dragon Age II kiegészítéseiben jóval több extra tartalomra számíthatunk, mint az Origins esetében, ahol is a DLC-k jó része gyakorlatilag alig tartalmazott valamit. Állításuk szerint a második részhez érkező valamennyi kiegészítés sokkal nagyobb és egyedibb lesz, mint az első részben volt. Új szörnyeket, új területeket, valamint sokkal egyedibb extra tartalmat fognak ezúttal biztosítani a játékosok számára.

A Mass Effect 2 rendszeréből kiindulva, kezdetben biztosan lesznek ingyenes DLC-k is a játékhoz, melyekhez a "Well of Souls" (Cerberus Network) tagok hozzájuthatnak, ugyanakkor arra is mérget vehetünk, hogy várhatóan jóval több fizetős tartalmat fogunk hozzá kapni, ami egy picit előrevetíti annak a valószínűségét is, hogy maga az alapjáték rövidebb lesz, mint az első rész volt. Persze ez még csak találgatás, ne legyen igazam. :-)

Azóta történt

Előzmények