Hirdetés

Dragon Age II: Mégis lesz demó!

Hirdetés

Nagy volt a kavarodás tegnap a Dragon Age II demója körül. Először arról értesülhettünk, hogy lesz belőle egy PC exkluzív kipróbálható verzió, amit a GameStop alkalmazottak előbb megkaphatnak. Majd később a BioWare egyik embere ezt tagadta, miszerint eddig nem történt róla hivatalos bejelentés, így az egész csupán spekuláció.

Ma azonban az Electronic Arts végre tiszta vizet öntött a pohárba, ugyanis hivatalosan is bejelentették, hogy lesz Dragon Age II demó, mégpedig február 22-én jelenik meg, ráadásul nem csak PC-re, hanem PS3-on és XBOX360-on is elérhető lesz majd.

A demó a játék prológusát - bevezetőjét - fogja tartalmazni, melyben megismerkedhetünk főhősünkkel, Hawke-kal, valamint az új helyszínekkel, végezetül pedig belépünk majd Kirkwall városába is, ahol találkozunk Isabelával, a csempészlánnyal, akivel a teljes játék során románcot is tudunk majd kezdeményezni. A demót végigjátszva pedig a Hayder’s Razor nevű ősi törpe kardot kapjuk meg, amit majd a teljes játékban tudunk használni. A penge az életerőnket, manánkat, valamint harci képességeinket fokozza.

A teljes játék megjelenése március 11-én lesz Európában, PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra.

  • Kapcsolódó cégek:

Azóta történt

Előzmények