Dragon Age: Egy hősi sztori története

A Dragon Age: Origins vitathatatlanul az idei év egyik legjobb - ha nem a legjobb - szerepjátéka lesz. Szerintem nem túlzás azt állítani, hogy a BioWare legújabb RPG-je az Év Játéka díjért is kiváló eséllyel fog indulni az eddig látottak alapján.

Az új videó egy több részes exkluzív bemutató első része, amit a fejlesztők a Gamestop.com oldalon fognak egymás után leadni. A videókban eddig nem látott jeleneteket is megtekinthetünk a játékról, valamint exkluzív információkat kaphatunk a játék fejlesztésének hátteréről. Kiderül például, hogy a Dragon Age: Origins-ban több karakternek is neves színészek - köztük Tim Curry - kölcsönzik a hangjukat.


Egy kis érdekesség: Dragon Age: Origins - VO Talent HD-videó A videóban a szinkronszínészeket mutatják munka közben, és Tim Curry mond pár szót arról, hogy mennyire is szeret gonosz karaktereket megformálni. (Aki nem ismeri a színészt, annak elárulom, hogy többnyire vígjátékokban alakított gonosz karaktereket. Mint például a Három Testőrben a Bíborost, stb.).

Azóta történt

Előzmények