Dragon Age 2: Új képek érkeztek a Gameinformer-ből

Korábban már írtunk róla, hogy a Gameinformer című magazin exkluzív beszámoló keretében mutatja be a BioWare sikeres RPG játékának folytatását. A Dragon Age 2-ről készült első screenshotok nemrég meg is érkeztek, és most végre felkerült a komplett anyag is. A Gametrailers fórumára fellőtték az újság szkennelt képeit, így most ti is megnézhetitek őket.

Az újabb képeken már jobban érződik a stílusváltás hatása. Habár a játék még mindig alfa állapotban van, így a képeken látott grafika koránt sem mondható véglegesnek, annyit el lehet mondani, hogy az új irányvonal jót tett a játéknak. A határozottan gótikusabb stílusú grafika sokkal jobban néz ki, mint az első részben látott valósághű ábrázolásmód.

Azért még van bőven mit csiszolni a grafikán. Gondolok itt elsősorban a textúrákra, amik nekem így első ránézésre elég alacsony felbontásúnak tűnnek (De lehet hogy ez csak a nem megfelelő minőségben szkennelt képeknek tudható be, és majd a nagy felbontású screenshotok többet fognak mutatni), valamint némelyik ellenfél elég elnagyoltnak tűnik, olyan, mintha nem kellő mennyiségű polygon-ból épülnének fel a karaktereik.

Habár a karakterek kinézetre elég jónak tűnnek, például a főhős és nőnemű segítőjének arca kifejezetten jól kidolgozott (Lásd az alábbi képen), de azért a környezetre ráfér még egy kis csinosítás, ugyanis néhol eléggé kopár, elnagyolt tájakat láthatunk. A képen megfigyelhetjük azt a Mass Effect-féle párbeszédrendszert is, amit átvett a Dragon Age 2. A dialógusok egy úgynevezett "dialogue wheel" segítségével zajlanak, ami azt jelenti, hogy menet közben a képernyő alján lévő kör alakú diagramon választhatjuk ki a nekünk megfelelő választ.

A Gameinformer újság teljes beszámolóját megtekinthetitek az alábbi galériában. A játék debütáló videóját augusztus 17-én fogja kiadni a BioWare, így addig valószínűleg be kell érnünk a képekkel. Lássuk:

Dragon Age 2: Gameinformer képek

Egy érdekes megjegyzés a végére: Az egyik oldalon elhangzik a kérdés, miszerint találkozhatunk-e majd a Vérvonalak valamelyik karakterével a második részben is? A játék vezető dizájnere, Mike Laidlaw csak annyit árult el, miszerint Morrigan történetének még koránt sem értünk a végére.

Azóta történt

Előzmények