Doritos Crash Course 2 - Jön a folytatás Xbox Live-on

Egy új cím jelent meg az Xbox Marketplace-en. Ez nem más, mint a Doritos Crash Course 2, mely annak a 2010-ben megjelent ingyenes arcade játéknak a folytatása, melyet szinte minden Xbox tulaj kipróbált, vagy végigjátszott anno. A játék alapjaiban egy 2D-s platformer játék volt, melyben minél gyorsabban kellett végigszáguldanunk a pályákán úgy, hogy közben különböző csapdák és platformelemek nehezítették az utunkat.

A játék egyeseknek talán nehéz volt, sőt talán egy idő után kicsit dühítő is. Velem is többször előfordul, hogy egy egy pályát csak sokadjára tudtam megcsinálni. Nehézsége ellenére népszerű játék volt, többek között azért is, mert a játékbeli karakterünk nem más volt, mint a Live-on általunk létrehozott és felöltöztetett Avatar.

A jó hír, hogy jön a folytatás, ami az előzetes képek alapján jobb és szebb lesz, és ugyanúgy ingyenes, mint az első rész. 5 új világ áll a rendelkezésünkre, hogy minél ügyesebbek és gyorsabbak legyünk. Mindezek mellet lehetőségünk lesz összemérnünk ügyességünket barátainkkal az Xbox Live rendszer segítségével is, de akár négyen is küzdhetünk egy gépen egymással, és az idővel.

A galériában megtaláljátok az első képeket, megjelenési időpontunk egyelőre még nincs.

Azóta történt