Hirdetés

DOOM Eternal - Nem kap dobozos kiadást a Switch verzió

Megjelenési dátumunk továbbra sincs, de a fejlesztők állítása szerint nem kaszálták el a játékot.

Hirdetés

Miközben tavasszal megjelent PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re a DOOM Eternal, valamint ősszel már az első sztori DLC-t is oda-vissza végigjátszhattuk többször, adná magát a kérdés, hogy mi a helyzet a Nintendo Switch kiadással. Legutóbb szeptemberben nyugtattak minket, hogy minden rendben van, nagyon közel van már a premier, azonban kétkedésre adhat okot, hogy azóta sem hallottunk érdemi információt a témában. Mindezt tetézte a minap egy hír, amelyet egy GameStopban vásárló felhasználó indított útjára. Elmondása szerint lehet, hogy elkaszálják a Switch kiadást, a bolt ugyanis törölte az előrendelését indoklás nélkül. Az IGN ezek után felkereste a Bethesda-t, akik elárulták, hogy kaszálásról szó nincs, viszont annyi változást eszközöltek, hogy kizárólag digitálisan lesz megvásárolható a játék, a dobozos verziókat végül elvetették.

Egy korábban már látott előzetes

Jelenleg ott tartunk tehát, hogy a Nintendo Switch-es DOOM Eternal még mindig készül, remélhetőleg egyszer tényleg megjelenik.

Előzmények

  • DOOM Eternal teszt

    Az örök háború legújabb állomása, avagy a Doom az eredeti idővonalnak megfelelően visszatér a Földre, hogy itt is láncfűrész-élre hányjon pár ezer démont.