DOOM Eternal - Megérkezett a horda mód

A legújabb update-tel végre belevethetjük magunkat az újdonságokba.

Megérkezett a DOOM Eternal 6.66-os frissítése, egy hatalmas adagnyi ingyenes tartalmat hozva el minden játékosnak. A 6.66-os frissítés bevezeti az új, árkád stílusú Horda módot, egy finomhangolt BATTLEMODE 2.0 élményt, két új mesterpályát, és sok mást!

Horda mód
Bizonyítsd be rátermettséged és vedd fel a harcot más játékosokkal az árkád stílus Horda mód szezon-alapú leaderboardjain keresztül!

  • Kezdj neki a küzdelemnek minden perk, rúna és fejlesztés birtokában, és szerelkezz fel mindössze a Combat Shotgunt használva
  • Győzd le a hullámokban támadó démonokat, hogy további fegyvereket nyiss meg. Küzdd magad végig három, számos kihívást tartogató pályán.
  • Tudj le minden összecsapást és feladványt, hogy megnyiss több mint 7 új skint, beleértve a DOOM II Slayert és a Biker Slayert.
  • Küzdj saját magaddal, vagy a rivális Slayerekkel a szezon alapú leaderboardok révén: játssz magasabb nehézségi szinten, tudj le bónusz köröket, vágj le vérdíjdémonokat!

BATTLEMODE 2.0
Éld át a finomhangolt BATTLEMODE-ot, a 2v1 kompetitív multiplayer módot, ahol két játékos által irányított démon néz szembe egy teljesen felszerelt DOOM Slayerrel. Az új, rank-rendszerrel felszerelt matchmaking, a leaderboard támogatás, egy új aréna, a Stronghold, valamint egy új játszható démon, a Dread Knight vár ezen módban.

Két új mesterpálya
A Mars Core és a The World Spear mesterpályákon újrakevert démonösszecsapásokkal nézhetsz szembe, melyek új harci élményt nyújtanak. Mutasd meg a világnak, hogy elsajátítottad a legrátermettebb Slayereknek szánt kihívásokat!
A 6.66-os frissítés már elérhető PC, Xbox One, Xbox Series S|X, PlayStation 4, és PlayStation 5 platformokon.

Előzmények

  • DOOM Eternal teszt

    Az örök háború legújabb állomása, avagy a Doom az eredeti idővonalnak megfelelően visszatér a Földre, hogy itt is láncfűrész-élre hányjon pár ezer démont.