Divinity: Original Sin - 40 percnyi játékmenet videó

A Kickstarter oldalát elsősorban olyan fejlesztők veszik igénybe, akik arra szeretnének pénzt összegyűjteni, hogy elkezdhessenek dolgozni egy játékon. A Divinity sorozatot készítő Larian Studios azonban más utat követett a Divinity: Original Sin című projektjévevel: ők már egy működőképes alfa változattal a tarsolyukban érkeztek, a támogatóktól befolyt összegből pedig a program kibővítését tervezik megvalósítani.

A módszer tökéletesen bevált, a hivatalos oldalon olvasható kiírás szerint sikerrel összegyűlt a kellő mennyiségű pénz, így immár nekifoghatnak a program kibővítésének. A Larian Studios csapat egyik munkatársa egy majdnem háromnegyed órás játékmenet videót készített a Divinity: Original Sin című játék alfa változatból, melyet majd a Kickstarter támogatók kapnak meg december 17-én (Az alfa teljes játékideje mintegy 10 óra lesz). A videóval az volt a célja, hogy meggyőződjön róla, miszerint nem maradt semmi komoly, végigjátszást lehetetlenné tévő bug a játékban.

A Divinity: Original Sin egy izometrikus nézetben játszódó, körökre osztott harcrendszert alkalmazó, nyílt világú szerepjáték lesz, melyet elsődlegesen PC-re fejlesztenek, később pedig elképzelhető egy Macintosh és Linux átirat is. A játék megjelenése elvileg idén novemberben lett volna, ám most már biztosan átcsúsznak vele jövőre, egyelőre pontos dátumot sehol nem látni.

Aki szeretné kipróbálni az alfa változatot - majd később ingyen megkapni a végleges program kódját Steam vagy GOG.com alá -, az ajánljon fel legalább 25 dollárt a fejlesztőknek és december 17-én már le is töltheti a bemutatkozó verziót.

Azóta történt

Előzmények