Divinity II: The Dragon Knight Saga bejelentés

A Divinity II: Ego Draconis című RPG játék nem vált annyira népszerűvé, mint ahogyan azt a fejlesztő Larian Studios remélte. Azonban úgy látszik, mégis fogyott el kellő mennyiség belőle, mert belefogtak egy kiegészítő munkálataiba is, aminek a megjelenése augusztusban várható.

A Flames of Vengeance címmel érkező kiegészítő 180 vadonatúj küldetést és több órányi extra játékidőt ad hozzá az alapjátékhoz, és a grafikát is teljesen átdolgozzák a srácok, sokkal szebb és optimalizáltabb játékot ígérnek a kiegészítő feltelepítését követően.

A kiegészítő mellett egy afféle Gold Edition-nek is felfogható kiadás érkezését is bejelentette a Larian Studios. A Divinity II: The Dragon Knight Saga címmel érkező pakkban ugyanis együtt találjuk meg az alapjátékot és a kiegészítőt.

A The Dragon Knight Saga először csak Európában jelenik meg, Németországban egyszerre kerül a boltokba a Flames of Vengeance című kiegészítő különálló változatával együtt. A játék először csak német nyelven lesz kapható, az angol változat később fog érkezni.

A Flames of Vengeance című kiegészítő, valamint a The Dragon Knight Saga című csomag PC-re és XBOX360-ra fog érkezni idén augusztusban német nyelven, míg az angol változatra egészen októberig várnunk kell. Egyelőre nem esett szó globális megjelenésről, de nem hinném, hogy csak az európai játékosok számára készítették a játékot.

Előzmények