Divinity 2 - Trailer és képek

Sziasztok.
Biztosan sokan emlékeznek a Divine Divinity című RPG-re, ami még 2002-ben jelent meg. A Divinity 2 ennek a játéknak a folytatása lesz, amelyben egy Sárkánylovagot irányítunk majd. A fejlesztő Larian Studios a Dtp Entertainment kiadóval együtt 2009 nyarán tervezi kiadni legújabb szerepjátékát.
A kasztok, skillek és úgy általában az egész rendszer a Pool of Radiance rendszerére fog épülni, a szörnyek is használják a mi rendelkezésünkre álló skillek többségét, így nagyon fontos lesz a játékban, hogy milyen skilleket fejlesztünk ki a karakterünknek.

A játékból megjelent egy videó és egy pár kép, íme:

Képekért katt ide!

A fejlesztők komoly RPG-t ígérnek, fordulatos történettel, számtalan döntési lehetőséggel, s azok logikus következményeivel, no meg szépséges grafikával és természetesen sok sok harccal, no megy egy "aprócska" meglepetéssel. A fejlesztők egy merőben új fejlődési rendszert találtak ki a játékhoz és egy olyan fantasy környezetet, amiben rengeteg újdonság lesz, így az újrajátszhatóság mértéke is növekedik jó eséllyel.

A történetről pár szó: Az első rész főszereplője isteni magasságokba emelkedett, ám végül egy ármány következtében kipurcant. A gyilkos minden idők leghatalmasabb sárkánylovagja volt. Az egyébként jószívű fickó a végzetes csapás pillanatában nem volt épp teljesen magánál, de ez nem érdekelte az isteni hősük elvesztése felett kesergő, fanatizált paladinokat. A paplovagok felkutatták, és kivégezték majd' mindegyik sárkánylovagot. A Divinity 2 főhőse egy fiatal paladin, akiről kiderül, hogy sárkányvér is csörgedezik az ereiben, vagyis olykor képes átváltozni. Több se kell egykori társainak, keresztülkergetik a fél világon, csak hogy "elátkozott" vérének utolsó cseppjét is felitassák az anyafölddel.

A játék hivatalos oldala.

Megjelenésről egyelőre nem sokat tudni, de az előrendelési oldalon lévő szállítási dátum szerint ez év nyarán-őszén várható a játék.

Azóta történt