Diablo III: Végleges formába került a rúnarendszer

A Diablo III sokat átélt rúnarendszere elnyerte végső formáját, ezt a játék igazgatója, Jay Wilson jelentette be nemrég a Battle.net Blogon. Itt most nem ismertetném a blogbejegyzés tartalmát, a Diablo III Hungary csapatának jóvoltából részletes összefoglalót olvashattok róla az oldalukon. Mindazonáltal a változás lényege röviden arról szól, hogy az eddigi tárgy formájú (gyűjtögetős) rendszer helyett a rúnák ezentúl a képességeknél lesznek elérhetőek.

A Diablo III megjelenéséről továbbra sincs közelebbi információnk, egyes külföldi oldalak azonban a rúnarendszer végleges formába kerülésének bejelentésekor azon reményüknek adtak hangot, hogy talán hamarosan megtudjuk a konkrét időpontot is.

A Blizzardot ismerve azonban addig semmit nem lehet készpénznek venni, amíg az a Battle.net Blogon nem kerül kiírásra. Viszont arra mérget vehetünk, hogy amit oda kiírnak, az esetek túlnyomó részében be is következnek. Azaz ha bejelentik hogy - hasamra ütök - augusztusban megjelenik a Diablo III, akkor az több mint valószínűleg be is fog következni.

Azóta történt

Előzmények