Diablo III nyereményjáték: 2000 meghívót sorsolnak ki a bétára!

Jó hírünk van mindazok számára, akik eddig sikertelenül jelentkeztek a Diablo III béta tesztelésére! Ugyanis a Blizzard egy új nyereményjátékot indít október 11-től, ami egészen december 12-ig, vagyis két hónapon keresztül zajlik. Ezalatt az idő alatt a nyereményjátékra jelentkezők közül véletlenszerűen kiválasztanak heti 200 nyertest, akik meghívót kapnak a játék tesztelésére! És ez még nem minden! A részleteket lásd lejjebb:

A nyereményjáték ideje alatt minden hétfőn kisorsolnak 200 nyertest, akik kapnak egy kulcsot a Diablo III béta tesztelésére. Ráadásul minden 4. szerencsés kiválasztott KÉT KULCSOT fog kapni, melyek közül egyiket szabadon odaadhatja egy barátjának vagy ismerősének!

Izgalmasan hangzik, ugye? Nos, aki jelentkezni akar, annak nincs más teendője, mint figyelemmel követni a Diablo III Facebook oldalát, valamint kitölteni a Blizzard hivatalos jelentkezési lapját, melyet az alábbi linken keresztül érhettek el. Amennyiben ezt kitöltöttük, meg kell adnunk email-címünket, melyen keresztül fognak értesíteni, ha nyerünk.

Akit kiválasztottak, azok természetesen a további sorsoláson már nem vesznek részt. A jelentkezésnél figyeljünk oda, hogy valós email-címet adjunk meg (Akinek van Battle.net accountja, az értelemszerűen ugyanazt használja!), ugyanis amennyiben hibásan adjuk meg adatainkat, elveszíthetjük a kulcsot, még ha ki is sorsolnak.

Azt is tartsuk észben, hogy a megnyert kulcsok nem átruházhatóak vagy értékesíthetőek semmilyen formában, tehát pénzért tilos őket árusítani! Aki ilyet lát, az kerülje el messzire, mert nem legális!

Azóta történt

Előzmények