Diablo III: Béta teszt bejelentés

Biztosan sokan várjátok már, hogy élőben is kipróbálhassátok az eddig csak képeken és videókon látható játékot. A Blizzard most bejelentette, hogy hamarosan indul a Diablo III béta tesztje, amire mindenki jelentkezhet, aki rendelkezik Battle.net accounttal és legalább egy eredeti Blizzard játékot regisztrált már a profiljába.

Ahhoz, hogy bejussunk, nincs más dolgunk, mint bejelentkezni a Battle.net fiókunkba, és ott az "Account" menüpont alatt találunk egy "Beta Profile Settings" című lehetőséget. Erre rákattintva le kell töltenünk egy rendszer diagnosztizáló programot, ami megvizsgálja gépünk felépítését és képességeit. Azután az elért eredményeket kell visszaküldenünk a Blizzardnak, aki ezen információk alapján állítja majd be a játék szerverének/kliensének infrastruktúráját.

A játékban lehetőségünk lesz valódi pénzzel kereskedni (Kép)

Akit kiválasztottak, az a Battle.net accountjában rögzített email címre kap egy levelet, melyben megtalálhatja majd a kódot. Aki nem jut be az első hullámban, az se keseredjen el, mert több meghívás is lesz, később még bekerülhet mindenki is, aki jelentkezett.

Időpontot sajnos még mindig nem írnak (A teljes szöveget elolvashatjátok a fent linkelt oldalon), azonban egy korábbi nyilatkozatban annyit elárultak, hogy még ebben a negyedévben - azaz szeptember végéig - sor kerülhet rá. Természetesen amint pontosabb információkat lehet tudni a béta kezdetével kapcsolatban, ismét közölni fogjuk azt veletek.

Azóta történt

Előzmények