Diablo 3: mégsem MMO?

A több helyen megjelent (állítólag fejlesztői körökből származó) infók szerint NEM a Diablo 3 MMO-sított kivetülése váltja majd az über-sikeres World of Warcraft-tet. A Blizzard (állítólag) már több éve dolgozik a Diablo harmadik felvonásán, hagyományos, az elődökre emlékzetető "üsd és vágd" szerepjátéknak szánják. Multi azért (természetesen) lesz, a Diablo 3 - a Starcraft 2-vel egyetemben - a BattleNet új, 2.0-ás verzióját használja majd.

További (szintén nem megerősített) infó: az (egyik?) új karakterosztály egy különféle bogarakat terelgető, azokat távolból felrobbantó mágus lesz. A harmadik felvonás a Starcraft második részéhez hasonló vizuális tuningot kap, vagyis ezúttal teljes háromdében pompázik majd.

Az esetleges hivatalos bejelentésre legkorábban a június végén megrendezésre kerülő Blizzard Worldwide Invitational keretein belül lehet számítani.

Azóta történt

  • Diablo 3 - Életjel!

    Eljött a nap, amikor a spekulációk, hoax-ok végeláthatalan áradata után végre úgy tűnik, stabil lábakon áll a milliók által több mint 7 éve várt hír.