Diablo 3: Láthatáron a cross-platform

Frissítve: A Blizzard az újabb megkeresésre már azt nyilatkozta, hogy szeretnék összehozni a játékosokat, de nincsenek terveik egyelőre a témában. Persze ez több mint valószínű, hogy csak mellébeszélés, anno a Switch változatot is tagadták hosszú ideig. Reméljük a legjobbakat, talán a BlizzCon után többet tudunk majd.

Eredeti hír:

November 2-án indul a BlizzCon, amelyen a szóbeszédek szerint egy teljesen új Diablo játékot is bejelent a Blizzard (Remélhetőleg a pletykált animációs szériával együtt), valamint ugyanazon a napon jelenik meg Nintendo Switch-re a Diablo 3 is. Utóbbihoz kapcsolódik, hogy az elmúlt időszakban többször felbukkant a cross-platform lehetősége, így a Business Insider rákérdezett erre a fejlesztőknél. A csapat képviselője meglepő módon nem az ilyenkor szokásos szöveggel jött, hanem simán azt mondta, hogy nem az kérdés, hogy lesz-e cross-platform, hanem az, hogy mikor.

Részleteket egyelőre nem kaptunk, remélhetőleg a BlizzConon a számos bejelentés mellett erről is hallunk majd új információkat.