2018. december 12., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » PS4 rovat / Xbox One rovat

Devil May Cry 5 bejelentésre számíthatunk a PSX-en?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

Egy reddites bejegyzés szerint nem csak a hack&slash széria legújabb részéről hullik le a lepel, hanem a SoulCalibur VI-ról is.

Hirdetés

A Devil May Cry sorozat lassan 5 éve nem jelentkezett új résszel, hiszen a rebootként is felfogható DMC-Devil May Cry-t is már 2013-ban megkaptuk. Időnként felbukkannak pletykák egy esetleges új részről, de konkrétumokat egyelőre még mindig nem láthattunk. Egy újabb szóbeszédet indított el a Redditen minap megjelent pletyka, amelyben több játékról/cégről is szó esik, azonban két különlegességet mindenképp ki kell emelni belőle. Az egyik konkrétan az, hogy állítólag a december 9-én induló PlayStation Experience-en leleplezésre kerül végre a Devil May Cry 5, amelyben visszatér Vergil, Dante és Nero is.

A másik érdekesség a bejegyzésben az a SoulCalibur VI említése, ami szintén a PSX-en kerül leleplezésre és ami meglepő módon PC-re, PS4-re és Switch-re jelenik meg, de úgy tűnik, hogy első körben Xbox One-re nem lesz elérhető. Nyilván óvatosan kell kezelni a fenti információkat, de a felhasználó, aki mindezt közzé tette két héttel ezelőtt már leleplezte az Injustice II: Fighter Pack 3 karaktereit, jóval a hivatalos bejelentés előtt.

Előzmények

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.