Deus Ex: Human Revolution - Augmented Edition bejelentés

A Deus Ex: Human Revolution is megkapja a maga gyűjtői kiadását, melynek az Augmented Edition fantázianevet adták, és a szokásos extrákat tartalmazza a játékon felül. Mint például az "így készült" DVD-t, egy 40 oldalas artbook-ot, valamint egy ún.  "Motion Graphics Novel"-t (Hogy ez most mit takar, azt sajnos nem tudom megmondani, de gondolom, afféle interaktív képregényről, vagy állóképekből álló videóról lehet szó).

Mindezen extrákon felül a játék előrendelői speciális bónuszokkal is gazdagodhatnak, annak függvényében, hogy melyik üzletben rendelték elő a Deus Ex: Human Revolution-t. A GameStop előrendelői egy új küldetést kapnak a játékuk mellé, valamint két extra fegyvert, a gránátvetőt és a távirányítással aktiválható aknákat is. Íme egy kis ízelítő az újdonságokról:

Aki máshonnan rendeli elő a játékot, annak be kell érnie egy szerényebb fegyverpakkal, ami összesen két darab extra fegyver kódját jelenti, az extrém távolságra is pontos mesterlövész-puskáét, és a dupla csövű vadászpuskáét. Ezekről is van egy kis prezentációs videó:

A gyűjtői kiadás, valamint az előrendelői extrák jelenleg csak az Egyesült Államokban lesznek elérhetőek, de hamarosan várható az Európában megjelenő CE verzió bejelentése is. A Deus Ex: Human Revolution - Augmented Edition ára várhatóan 70 USD környékén fog alakulni, a játék megjelenése 2011. elején esedékes PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra.

Azóta történt

Előzmények