Deus Ex: HR és a Gamepad

Az Deus Ex: Human Revolution Director's Cut eredetileg egy Wii U exkluzív játéknak indult, azonban a konzol alacsony vásárlóbázisa miatt a Square-Enix úgy döntött, hogy minden platformra kiadja a játék feljavított változatát (újragondolt boss-harcok, feljavított grafika és okosabb MI). Ettől függetlenül sok extra funkciót tartalmaz a játék, mely csak a Gamepad segítéségével érhető el, ez mutatja be most az Eidos Montreal egy videóban:

Az eredetileg májusi megjelenést a Square-Enix elhalasztotta és egyelőre még mindig nincs pontos dátum, de valószínűleg még idén a boltokba kerül a játék, mely tartalmazza a The Missing Link DLC-t is.

Felmerül azonban a kérdés, hogy mekkora sikerre számíthat a Deus Ex: HR Wii U verziója, főleg ha teljes árú kiadás lesz, hisz végül is egy lassan 2 éves játékról beszélünk mely szinte minden létező platformra már rendkívül olcsón beszerezhető (Steam-en 12 euró) és aki akart, már rég játszott vele. Aztán ha végül mégis megbukna a játék, akkor remélem nem fog a Square-Enix erre az eredményre mutogatni, hogy nincs piaca a Wii U-nak, ahogy tette azt az EA a Mass Effect 3 és a FIFA 13 eladásait látva.

Azóta történt

Előzmények