Destiny - Trailer, infók (FRISSÍTVE)

Helyi idő szerint 7 után kicsivel bemutatkozott a Bungie legújabb nagyköltségvetésű videójátéka, a Destiny. Az előzetes találgatásoknak megfelelően egy FPS lesz a készülő játék, amihez folyamatos internetkapcsolat szükséges. MMO stílusúnak írják le (hivatalosan "Shared World Shooter" ), de állításuk szerint végig lehet majd játszani a játékot egyedül, illetve egy kisebb csapattal co-op-ban is. Vagyis nem kötelező a csapatjáték, csak egy lehetőség.

A történet szerint 2700 környékén járunk, mikor is a poszt-apokaliptikus Föld utolsó városa felett megjelenik egy gömb alakú űrhajó, az "Utazó", ami védelmezőként lebeg a föld felett. Ezzel egy időben furcsa kreatúrák jelennek meg, akik végérvényesen ki akarják írtani az emberiséget.

Mi egy "Guardian"-t alakíthatunk  kalandjaink során, és 3 különböző karakter osztályból választhatunk majd. A "Titan" lesz majd az aki a nehézfegyverekkel szállhat harcba, a "Hunter" a lopakodás és a sniperkedés mestere, míg a "Warlock" az aki a különböző "varázs" képességeket tudja majd használni.

Karakterünk teljesen testre szabható lesz  majd, saját nevet adhatunk majd neki, és rengeteg féle felszerelés, armor áll majd a rendelkezésünkre, hogy teljesen egyedi karaktert hozhassunk majd létre. Járműveket is használhatunk majd, sőt az előzetesek alapján lesz egy saját űrhajónk is, mellyel a teljes naprendszert beutazhatjuk majd. Ugyanis a rendszer szinte összes bolygóján kalandozhatunk majd, hogy miként arról még nincs információnk .

Ellenfeleink "Fallen" néven törnek majd borsot az orrunk alá, de hogy kik ők, nem tudni pontosan, de sokat elmond róluk hogy képesek az időutazásra. Erejük látszik azon is, hogy ők írtották ki az emberiséget. Rajtunk múlik majd, hogy mindezt végérvényesen befejezik-e, vagy sikerül megmentenünk az emberi fajt a végleges kihalástól.

Érdekesség lesz, hogy nem lesz főmenü a játékban, mert a Bungie egy teljesen új megoldást szeretne majd bemutatni a közönségnek. Ezen kívül az is meglepő hogy célplatformként az Xbox 360, és a Playstation 3-at, valamint ez elkövetkező új generációs konzolokat jelölték meg, viszont úgy tűnik egyelőre, hogy nem lesz PC-s verzió. Fizetési rendszerről sincs még hírünk, így nem tudjuk hogy szükséges lesz-e Xbox-on a GOLD előfizetésre.

Pontos megjelenési dátumunk még nincs, annyit tudni hogy még idén érkezik, de egy korábbi hír szerint, melyet mi is leközöltünk, októberben lehet a játékot várni. Lentebb megnézhetitek az első fejlesztői videót, melyben néhány korai gameplay jelenet is felismerhető. Mindezek mellett a galériánkban a hivatalos concept art képeket is megnézhetitek.

Amint lesz új információnk a játékról, természetesen közöljük majd veletek.

 

FRISSÍTVE:

Az Activision bejelentette hogy nem jelenik meg idén a játék.

 

Azóta történt

Előzmények