Destiny 2: The Lightfall - Befutott a nagy DLC előtti dokumentumfilm

A legújabb ViDoc betekintést nyújt abba, hogy mi vár ránk a következő éves kiegészítőben.

Tavaly nyár végén a Bungie végre bejelentette, hogy jön a Destiny 2 új nagy éves kiegészítője, amely a Lightfall címet kapta. Az utóbbi hetekben/hónapokban számos újdonságot hallhattunk és láthattunk a bővítményről, amelynek premierje kicsivel több mint egy hét múlva várható. Ahogy már az elmúlt években megszokhattuk, minden nagy DLC érkezése előtt kapunk egy úgynevezett ViDoc anyagot, amely lényegében egy dokumentumfilm anyag az érkező tartalmakról. A minap a Lightfall is megkapta saját bemutatóját, amelyből kiderül, hogy mi vár ránk az elkövetkező hónapokban.

A Destiny 2: Lightfall a tervek szerint a hónap végén, pontosabban február 28-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PS5-re, Xbox One-ra, valamint Xbox Series X/S-re.

Azóta történt

  • Destiny 2: Lightfall beszámoló

    Befutott a Bungie népszerű programjának a következő nagy éves kiegészítője, mi pedig belevettük magunkat a játék minden részletébe.

Előzmények

  • Destiny 2 - The Witch Queen teszt

    Pontosan fél évvel az előző szezon indulása után végre megkaptuk a sokak által várt új kiegészítőt, amelyben végre mozgásba lendül a korábban felvezetett ellenségünk.