Destiny 2 - Cyberpunk stílusú lesz a jövőre érkező kiegészítő, a Lightfall

A játék történetének legnagyobb változtatásai jönnek a jövő év elején megjelenő DLC-ben.

Az évek óta futó Destiny 2 rajongói minden bizonnyal tűkön ülve várják a szokásos nyár végi Destiny Showcase-t, amelyben mindig az aktuális új szezon bemutatása mellett szó esik arról, hogy miről fog szólni a legújabb új, nagyszabású DLC. Az idei show-ban bemutatkozott a Lightfall címre keresztelt bővítmény, amelyben a Neptunusz eddig rejtett városába, Neomuna-ra látogathatunk el egy újabb fenyegetés miatt. A helyszín abból a szempontból lesz különleges, hogy még viszonylag virágkorát éli, tehát nem az eddig látott, lepusztult, a nagy kataklizma utóhatásait magán viselő kinézetet kapja, miközben új szövetségesekkel is találkozunk majd.

Az érkező DLC-ben többek között bemutatkozik az új csáklya rendszer, amelyet minden karakter használhat majd, valamint természetesen eddig nem látott új képességekkel is gazdagabbak leszünk. Ezek gyűjtőneve a Strand, amely szintén a Darkness-től eredezethető, de némileg más megközelítést kap, mint a legutóbb bemutatkozott Stasis. Mindemellett átalakul a fejlődési rendszer, érkezik a commendations, amelynek köszönhetően egyes küldetések után véleményezhetjük csapattársaink teljesítményét. Régóta várt feature volt, most végre megkapjuk a Loadout rendszert, amely abban segít majd, hogy minél gyorsabban választani tudjunk az előre összerakott felszereléseink között. Extraként érdemes szót ejteni a beépített LFG lehetőségéről is, így nem kell már külön programokat, vagy külsős segítséget igénybe venni ahhoz, játékos társakat keressünk szerte a világon.

[+]

A Destiny 2: Lightfall premierje 2023. február 23-án várható minden platformon, az előrendelések már most elindultak. Akik úgy döntenek, hogy beszerzik a bővítményt, azok a szokásos extrákhoz kapnak hozzáférést azonnal (új exotic fegyver, embléma, Ghost, emote). Természetesen a DLC érkezéséig sem kell türelmetlennek lennünk, hiszen elindult az új évad is, amely a Season of Plunder nevet kapta és kalózos témájú rejtekhelyeket kell benne megtámadni, aminek köszönhetően ismét számos új loottal lehetünk gazdagabbak. Kis extra hír, hogy a Destiny 2 mostantól elérhető lett Epic Games Store-ban is, ahonnan limitált ideig ingyen beszerezhetjük (aktiválás után végleg a miénk lesz) az évfordulós DLC csomagot.

Azóta történt

Előzmények

  • Destiny 2 - The Witch Queen teszt

    Pontosan fél évvel az előző szezon indulása után végre megkaptuk a sokak által várt új kiegészítőt, amelyben végre mozgásba lendül a korábban felvezetett ellenségünk.