Destiny 2 - Az új DLC-vel távozik a régi tartalmak egy része

Egy új bejegyzésben jelentette be a Bungie, hogy a következő kiegészítő premierjekor el kell búcsúznunk a Forsaken kampánytól.

Jelenleg is tart még a Destiny 2 tizenötödik szezonja, amely egészen február 22-ig, azaz a Witch Queen nevű DLC érkezésekor fog befejeződni. Az augusztusban bejelentett bővítmény rengeteg új tartalommal látja el majd a játékosokat, azonban nemrég kiderült, hogy sajnos akadnak olyan részletek is, amelyeket kivesznek majd ismét a programból. A Bungie egy külön bejegyzésben írt arról, hogy ismét kivágnak ideiglenesen tartalmakat, ennek köszönhetően jövő februártól már nem játszhatjuk végig a Forsaken kapmányt, a Tangled Shore helyszíntől is elbúcsúzhatunk (Dreaming City és a Last Wish raid marad azoknak, akik megvették anno a DLC-t), cserébe érkezik egy klasszikus raid, valamint 3 korábbi PVP pálya is visszatér (Ebből az egyik az első Destiny-ből)

A Witch Queen korábbi előzetese

A fentiek mellett megtudtuk, hogy a Forsaken kampány december 7-től mindenki számára ingyen végigjátszható lesz, valamint kapunk egy pakkot is, amely megvásárlásával hozzáférést szerezhetnek a felhasználók a Last Wish raidhez, a Forsaken exotic fegyverekhez és a Shattered Throne dungeonhöz.