Demon Slayer: The Hinokami Chronicles - Új előzetest kaptunk

Kevesebb mint egy hónapot kell már csak várni és megjelenik az anime adaptáció.

Alig több, mint két hét van már csak hátra a Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles megjelenéséig, ennek okán a SEGA megosztott egy új előzetest a játékról. A videó rajongók és új játékosok számára is izgalmas információkat tartalmaz a játékról, illetve az abban szereplő Mugen Train történetszálról, ami egy igazi akciódús kalandnak ígérkezik nem kevés drámával fűszerezve és természetesen egy óriási nyitott kérdéssel a végén.

A Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles a nagysikerű Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba anime hivatalos játéka, mely Észak-Amerikában és Európában 2021. október 15-én jelenik meg PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S és Xbox One platformokon.

Amit tudnod érdemes a Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles-ről:

  • Üdítő Aréna csaták – Légy mestere minden képességnek és válogass kedvedre a karakterek széles palettáján mind az animéből, mind a spin-off sorozatból. Játssz Tanjiroval vagy Nezukoval helyben, vagy online és előzd meg a többieket.
  • Megindító dráma: Vedd kezedbe Tanjiro Kamado kardját és vezesd az úton, hogy igazi Demon Slayerré válhasson és megmenthesse húgát, Nezukot.
  • Lehengerlő Boss Fightok: Hihetetlen erejű démonokon át vezet Tanjiro útja, fantasztikus környezetben, ahol a csata hevében nem csak az akció, de a dráma is tetőfokára hág.
  • Az eredeti anime szereplői: Az eredeti anime Japán és Angol nyelvű szinkronszínészei visszatérnek, hogy ismét hangjukkal tegyék teljessé a Demon Slayer élményt.

Az indulás utánra SEGA rengeteg ingyenesen elérhető tartalmat tervez, többek közt egy „Performance Mode-ot”.
Ahogy arra emlékezhettek az augusztusi közleményekből, a SEGA rengeteg újdonságot tervez a Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles kapcsán. Várhatóan három különálló, ingyenes frissítés során teszik elérhetővé a játékosok számára az új démonokat, amikkel majd játszani is lehet.