Defense of the Ancients: A Valve végre hamarosan leleplezi az új játékát?

Tavaly októberben a Defense of the Ancients nevű Warcraft III mod titokzatos vezető fejlesztője, akit csak IceFrog-ként ismernek, bejelentette, hogy a Valve-hoz szerződik, és ott egy csapatot fog vezetni, akikkel együtt "Egy nagyon izgalmas cuccot készítünk, amit Ti, srácok, imádni fogtok!" - Azóta semmit sem lehetett hallani a projektről, egészen mostanáig.

Nemrég ugyanis a Twitterre felkerült egy érdekes bejegyzés, mégpedig John St. John-tól, akinek a hangját többek között a Duke Nukem 3D-ből ismerhetjük. A bejegyzés szerint most a Valve-nál töltött pár napot Seattle-ben a DotA felvételeivel, amit nagyon élvezett. Majd megkérdezi, hogy megyünk e a PAX-ra? Mert talán ott találkozhatunk velük, szeptember 3-5 között.

A PAX-on nyilvánvalóan a PAX Prime nevű rendezvényt értette, amin a Valve is jelen lesz kiállítóként, és ha ezt összeadjuk IceFrog azon megjegyzésével, amit még áprilisban tett, miszerint hamarosan bejelentenek valamit, akkor nem lehetetlenség azt feltételezni, hogy az új, Warcraft III-tól független Defense of the Anciens játékot mutatja be a Valve a kiállításon.

Reméljük a legjobbakat.

Azóta történt