Deep Black - Vanquish-re hasonlító doboz

Bár a Deep Black és a Vanquish között semmi közös pont nincs, azon kívül, hogy mind a kettő akció TPS és egy páncélba bújtatott karakterrel kell levadászni az ellenséget. A Deep Black-et az 505 Games adja ki és az orosz Biart készíti, míg a Vanquish-t a Platinum Games rakta össze, a SEGA kiadásában. Ami mégis közös bennük az a borító. Ha nem is teljesen ugyanaz, azért komoly hasonlóság fedezhető fel rajtuk, és egy gyanútlan szemlélő akár össze is keverheti. Hogy szimpla véletlenről van szó, vagy esetleg az 505 Games-nek valóban az lett volna az elképzelése, hogy esetleg néhány plusz példányt tudnak értékesíteni az által, hogy páran összekeverik a Vanquish-sel azt mi nem tudhatjuk.

A játék egyébként egy akció TPS ami elsősorban a víz alatt játszódik, a készítők szerint realisztikus fizikával. Megjelenni idén év elején fog PC-re, PS3-ra és Xbox360-ra.

Előzmények

  • Vanquish

    Vajon mi sül ki, ha telepumpáljuk Speeddel és Extasyval a Gears of War-t? Szárnyalni fogsz az élménytől, vagy zuhan egyet, mint a legrosszabb rémálmokban?

  • Vanquish - értékelések

    A SEGA és a Platinum Games TPS játékának értékelései érkeztek meg.

  • Vanquish - a fegyverek

    Videó a Vanquish-ben fellelhető fegyverekről, röviden és tömören.

  • Vanquish: Ellenségek

    A SEGA kiadott egy új videót a Platinum Games által készített Vanquish című játékból, amiben az ellenségeket mutatják be.