Decemberben jön a DOOM Nintendo Switch kiadása?

Az elmúlt hetek talán egyik legnagyobb meglepetése volt, amikor kiderült, hogy a Wolfenstein II: The New Colossus mellett a tavalyi DOOM is ellátogat Nintendo Switch-re idén év végén. A fejlesztők pontos megjelenési dátumot nem adtak meg, azonban egy ismert cseh webshop kilistázta a játékot, és pontos premiernapot adott meg a programhoz. Az utóbbi hónapokban több hasonló, valós eset történt, így feltételezhetően valódi dátummal állhatunk szemben, de hivatalos megerősítés egyelőre nem érkezett a témában.

A fenti kiírás szerint a DOOM december 13-án érkezik/érkezhet Nintendo Switch-re, a legutóbbi hírek szerint a teljes játékot megkapjuk a multiplayer móddal együtt (a többjátékos mód a dobozos vásárlóknak külön letölthető lesz), azonban a SnapMap kimarad a csomagból, azaz saját tartalmakat nem készíthetünk.

Azóta történt

Előzmények

  • DOOM videoteszt

    1993 óta ismerjük a legendássá vált FPS-t, az elmúlt 12 évben azonban nem kaptunk új részt a sorozatból, szerencsére most egy igazán élvezetes reboottal tért vissza az Id Software.

  • Doom teszt (Xbox One)

    Pokoljárás a Marson, avagy a démonok ismét visszatértek, és csak mi állíthatjuk meg őket. Vajon az új Doom visszahozza az 1993-ban indult sorozat varázsát? Megérte 12 hosszú éven át várakozni?

  • DOOM előzetes

    Hangosan nyikorogva egyre szélesebbre tárul a pokol rozsdás kapuja, néhány hónap és lerohannak a démonok. Néhány hónap és megérkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra az id Software pokoljárása, a legújabb DOOM.