Dead Island Riptide: Zombie Bait Edition [UPDATE: Elnézést kért a Deep Silver]

[UPDATE]: Hivatalosan is elnézést kért a Deep Silver csapata a Dead Island Riptide: Blood Bait Edition című gyűjtői kiadásban található, véres női torzót ábrázoló szobor miatt. Elmondásuk szerint, akárcsak a többi világméretű cég esetében lenni szokott, az eltérő régiókban más-más CE Edition kerül bejelentésre. Az Európába és Ausztráliába szánt Blood Bait Edition zombi torzójának ötletét az adta, hogy az eredeti Dead Island-ben a játékosok sok ilyen bikinis zombit darabolhattak fel, így egyfajta mementóként úgy gondolták, hogy betesznek egy ilyet.

Azóta természetesen már mélységesen megbánták döntésüket. A fórumokról, illetve a játékos közösségtől kapott visszajelzések hatására a Deep Silver egész nemzetközi csapata összegyűlt és ismételten elnézést kértek mind a közösségüktől, rajongóiktól és a játékipartól. Egyúttal szeretnék tudatni, hogy ez soha többet nem fog előfordulni. Azt egyelőre nem tudni, hogy ez azt jelenti-e, hogy nem engedik ilyen formában piacra kerülni a játékot, de elképzelhető, hogy a végleges kiadásban más szobrot fognak mellékelni.

Eredeti hír:

Meglehetősen morbidra sikeredett a Dead Island Riptide: Zombie Bait Edition című, exkluzív kiadása, melyet majd csak az Egyesült Királyságban fognak forgalmazni. A női zombi torzót ábrázoló szobor 31 cm magas és 18,5 cm széles, és egy angol zászlómintás bikinit visel. Íme a pakk (Klikk a teljes mérethez):

A Dead Island Riptide: Zombie Bait Edition egy díszdobozban érkezik, melyben a női zombi torzót ábrázoló szobor mellett a játék Special Steelbook Edition változata lesz megtalálható. Ezek mellett gyűjthető, művészeti ábrákkal díszített kártyák, valamint egy fegyvereink módosítására használható DLC pakkot is találunk majd a dobozban.

A Dead Island Riptide című játék megjelenése április 26-án várható, PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra.

Azóta történt

Előzmények