Dead Island: Késik a Bloodbath Arena DLC

A Dead Island fejlesztői a napokban jelentették be, hogy a Bloothbath Arena című DLC megjelenését kénytelenek elhalasztani, ugyanis az alapjáték folyamatos polírozása miatt a kiegészítővel nem tudnak a tervezett ütemben haladni.

"Keményen dolgozunk azon, hogy a lehető leghamarabb elérhetővé tegyük a Bloodbath Arena DLC-t. Ugyanakkor az alapjáték további javítgatása miatt a DLC kódjának befejezését elhalasztottuk," - olvashatták a rajongók a játék Facebook oldalán közzétett bejelentést.

Azt is elmondták, hogy jövő hét folyamán várható bejelentés azzal kapcsolatban, hogy pontosan mikor fog megjelenni a Bloodbath Arena DLC. Tudják, hogy a játékosok nagyon várják már ezt az új tartalmat, ezért elnézést kérnek mindenkitől az okozott kellemetlenségért.

A játékhoz két DLC csomagot terveznek kiadni, melyek közül a Bloodbath Arena lesz az első. Az eredeti tervek szerint szeptember végén adták volna ki, de így most majd csak a jövő hét folyamán tudjuk meg, mikor lehet azt letölteni a Dead Island játékhoz.

Azóta történt

Előzmények