Daylight: Megjelenési időpont és ár

A múltkori hírünkben leközölt videón egy mondatban elhangzott, miszerint a Daylight című játék megjelenése áprilisban várható, de pontos dátumot nem tudtunk meg. Egészen mostanáig. Tegnap a Zombie Studios végre nyilvánosságra hozta a játék megjelenésének napját, valamint annak várható árát is.

A közlemény értelmében a Daylight című játék április 8-án jelenik meg, 15 dolláros ajánlott áron. Eddig úgy néz ki, hogy ez a program lesz az első, melyben debütál az Unreal Engine 4, szóval már nagyon várjuk, hogy kipróbálhassuk. A procedurálisan generált helyszíneknek köszönhetően pedig minden egyes végigjátszás alkalmával más és más helyeken lesznek a nyomok és ellenségek, így változatos élményben lesz részünk, ha megvásároljuk.

Azóta történt

  • Daylight: Elhalasztották a megjelenést

    Ez lesz az első játék, melyben debütál az Unreal Engine 4, ám sajnálatos módon három héttel tovább kell rá várnunk a tervezettnél.

  • Megjelent a Daylight

    A Zombie Studios játéka a mai naptól kapható, ezzel együtt megérkezett a hivatalos launch trailer is.

Előzmények

  • Áprilisban jelenik meg a Daylight

    A játék procedurálisan generált felépítését mutatták be egy új videóban, melynek során azt is elárulták, hogy a megjelenés áprilisban várható.

  • Daylight: "Ne nézz hátra"

    A Zombie Studios által készített, következő-generációs zombis játékból adott ki egy új videót az Atlus.