Daylight: Elhalasztották a megjelenést

Február végén írtuk meg, hogy a Daylight című játékot készítő Zombie Studios bejelentette a program megjelenési időpontját, melyet akkor április 8-ra ígértek. Ám időközben változott a helyzet, a készítők bejelentették, hogy három héttel elhalasztják a Daylight megjelenését, egészen április 29-ig. Mellette egy új videót is kiadtak, melyet megtekinthettek alább:

A Zombie Studios elmondása szerint az így nyert extra fejlesztési időt arra fogják felhasználni, hogy a horror és pszichológiai elemeket megfelelően implementálhassák a játékosokra gyakorolt legmegfelelőbb hatás elérése érdekében (Magyarán igyekeznek minél ijesztőbbé tenni a játékot).

A Daylight című játék megjelenése PC-re és PlayStation 4-re várható, az új időpont szerint április 29-én. Aki addig előrendeli a programot PC-re, az 33%-al olcsóbban, mindössze 10 dollárért kaphatja meg. A PS Plus előfizetéssel rendelkező PS4 felhasználók megjelenést követően két hétig szintén 10 dollárért tölthetik le a programot, akinek pedig nincs előfizetése, annak 12 dollárt kell érte fizetnie.

Azóta történt

  • Megjelent a Daylight

    A Zombie Studios játéka a mai naptól kapható, ezzel együtt megérkezett a hivatalos launch trailer is.

Előzmények