Darksiders 2 - megjelenési dátum

Az egyre nehezebb helyzetben lévő THQ egyik nagy meglepetése 2010-ben a Darksiders volt, amit kezdetben csak egy gyenge God of War klónnak gondolt a többség. Azonban rövid időn belül kiderült, hogy a Vigil egy nagyon jó játékot dobott össze, ami megállja a helyét a God of War és a kategória más kiemelkedő játéka mellett is.

A folytatás tehát nem lehetett kétséges, annak rendje és módja szerint be is jelentették 2011. júliusában. Azóta pedig hosszú idő telt el, és az egyre gyarapodó képek és videók mellé mostanra megkaptuk a hivatalos megjelenési dátumot is. A THQ bejelentése szerint június 26-án jelenik meg Amerikában, majd pedig három nappal később, június 29-én Európában.

Közzétettek ezen felül még néhány előrendelői extrát is, amik egyelőre csak bizonyos üzletek esetében érvényesek. Ezek szerint, ha GameStoptól rendeljük elő akkor egy Death Rides című DLC-t kapunk ami néhány óra plusz játékidőt jelent. Az amazon.uk a Deadly Despair DLC-t, míg más kereskedők az Angel of Death csomagot. Ez utóbbi kettő a játékban használható kiegészítőket, fegyvereket tartalmaznak.

Sajnos arról egyelőre nem kaptunk információt, hogy hazánkba ezek közül melyik érkezik.

Azóta történt

Előzmények