Dark Souls: Videó és képek

A Namco Bandai új képeket és egy videót adott ki az Európában idén megjelenő Dark Souls című RPG játékból. A Demon"s Souls című PS3 játék szellemi örököseként aposztrofált programban folytatódik az elődhöz hasonlító, harcokkal telített fantasy játékmenet. És csakúgy, mint akkor, ezúttal is kiemelt figyelmet kell fordítanunk a környezetünkre.

A szűkebb helyeken nem nagyon fogunk tudni majd kardunkkal vagy buzogányunkkal csapkodni, ellenben a pajzzsal történő védekezésben nem fognak zavarni a közel lévő falak. A Dark Souls helyszínei zökkenőmentesen kapcsolódnak majd egymásba, miután a teljes térkép elérhetővé válik számunkra, bárhová könnyedén elutazhatunk a játék világában.

A Namco Bandai rendezvényen, ahol bemutatták a képeket és a videót, úgy nyilatkozott Uchiyama, hogy a Dark Souls egy jobb, az elődjénél sokkal nehezebb tapasztalatszerzéssel fogja elkápráztatni a játékosokat. A játék nyugati premierje 2011. folyamán esedékes, PlayStation 3 és XBOX360 platformokra. A képeket megtaláljátok a hír alján lévő linken.

Dark Souls képgaléria (A képeket a hír alján találjátok).

Azóta történt