Dante's Inferno - PS3 demó, videócsokor és animációs film

A Visceral Games új akciójátékának a megjelenése egyre jobban közeleg, ha nem jön közbe semmi, akkor február 9-én a konzoltulajdonosok elindulhatnak a Pokolba, elrabolt kedvesük megmentésére. A Dante's Inferno-ból most három új videó is érkezett, az elsőben a következő, szám szerint a Hetedik Kör bemutatója következik (A korábbi körök videóit keresd az előzményekben), ami nem más, mint az "Erőszak" (Violence) köre.

A második videóban Jonathan Knight, a Dante's Inferno producere mutatja be a játék tulajdonságait, az irányítást, animációkat, technológiai feature-öket, beszél a megjelenésről, szóval amolyan kis válogatás.

A Playstation 3 tulajdonosok már tölthetik a játék demóját a PSN Network-ről, ami a teljes első pályát, a "The Gates of Hell"-t tartalmazza. Az XBOX360 tulajoknak várniuk kell december 24-ig, ők akkor tölthetik majd le a demót az XBOX Live!-ról. A mai utolsó videó a demóból származik, amiben is a játékmenetbe tekinthetünk bele. Jó szórakozást.

A Starz Media bejelentette a játék alapján készülő animációs filmet is. A Dante's Inferno: The Animated Movie egy egész estét betöltő animációs film lesz, amit a játék megjelenése után pár nappal ad ki az Electronic Arts DVD-n és Blu-Ray-en. A Dead Space: Downfall után egy újabb érdekes alkotás van készülőben, majd meglátjuk, mi sül ki belőle. Addig is egy kis előzetes a filmből:

Azóta történt

Előzmények