Cyberpunk: Edgerunners - Megvan a premier dátuma

A Netflix-re érkező anime sorozatról eddig csak azt tudtuk, hogy szeptemberben érkezik, a minap végre pontosítottak ezen a készítők.

Két évvel ezelőtt érkezett a hír, hogy a CD Projekt RED összeáll a Trigger stúdióval és egy anime sorozatot készítenek Netflix-re, amely a Cyberpunk: Edgerunners címet kapta. Az első szezon 10 epizódból áll majd és egy Lucy nevű netrunner lesz a középpontban. Mindeddig csak annyi volt biztos, hogy valamikor szeptemberben érkezik a teljes első évad, azonban a pontosabb dátumra még várnunk kellett egészen a tegnapi napig. Végül a készítők elárulták nekünk, hogy már csak kevesebb mint egy hónapot kell várnunk és megkapjuk az új sorozatot.

Egy korábban látott előzetes

Akiket érdekel a Cyberpunk: Edgerunners, azoknak alig pár hétig kell már csak türelmesnek lenniük, a premier napja ugyanis szeptember 13-ra esik.

Előzmények

  • Cyberpunk 2077 beszámoló

    A CD Projekt RED többszöri halasztás után végre elhozta nekünk az elmúlt év legjobban várt alkotását, amely sajnos nem igazán olyan lett, mint amire sokan számítottak, de ez nem jelenti azt, hogy egy rossz játék lenne.