Cyberpunk 2077: Valódi szerepjáték lesz, nem pedig egy multis lövölde

A CD Projekt RED ügyvezető igazgatója, Marcin Iwinski egy IGN oldalnak adott interjújában elmondta, miszerint többen is kérdezték tőle, hogy a Cyberpunk 2077 című játékban lesz-e többszemélyes játékmód, vagy csak egy újabb szimpla cső-lövölde van készülőben. Ő erre megnyugtatott mindenkit, mondván, hogy szó sincs ilyesmiről, a Cyberpunk 2077 valódi RPG lesz, nem pedig egy lövöldözős játék.

- "Minket elsősorban a történetek mesélése és a nagy, nyílt világok kapcsán ismernek és tisztelnek a játékosok. Ezért összegyűjtöttük mindazt, amit megtapasztaltunk az előző három Witcher-játék készítése során, hozzáadtuk a teljesen nyílt világ aspektusát, majd mindezt ötvöztük a Cyberpunk 2077-ben," - nyilatkozta a CD Projekt RED vezetője. - "Vagyis igen, ez egy mindenre kiterjedő RPG játék lesz. Jelenleg azt vizsgáljuk, hogy miképpen adhatnánk hozzá jó pár új játékelemet, amiről egyelőre sajnos nem beszélhetek. Egy dolgot viszont biztosra mondhatok: ez NEM egy multis lövölde lesz."

A Cyberpunk 2077 című játékot jelenleg kizárólag PC-re fejlesztik, de egyre több jel utal PS4 és XBOX One kiadások készülésére is. A megjelenés még jóval odébb van, legkorábban 2015-ben vagy 2016-ban kerülhet boltokba a játék, de pontos dátumot még egy ideig nem tudnak közölni. A cég jelenleg a The Witcher 3: Wild Hunt című játékra fókuszál, annak megjelenése után kezdenek komolyabban foglalkozni a Cyberpunk 2077-el.

Azóta történt

Előzmények