Cyberpunk 2077 - Érkezik az Ultimate Edition

Várható volt, hogy az alapjáték és a DLC egybecsomagolva is megjelenik majd, de hivatalos bejelentést egyelőre nem kaptunk.

Frissítve:

Ahogy az várható volt a CD Projekt RED hivatalosan is bejelentette a Cyberpunk 2077: Ultimate Editiont PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re digitális formában és lemezes kiadással. Megjelenés december 5-én.

Eredeti hír:

A CD Projekt RED közel három évvel ezelőtt, 2020. decemberében hozta el nekünk a Cyberpunk 2077-t, amelyhez idén szeptemberben befutott a Phantom Liberty című kiegészítő is. Ha valaki még mindig szemez az alapjátékkal, valamint a bővítménnyel, annak lehet jó hír, hogy szinte biztosan érkezik a Cyberpunk 2077 Ultimate Edition, amelynek a minap kiszivárgott a borító terve. Az alapjátékot az évek során sikerült végre teljesen élvezhető módon kijavítani, a DLC pedig több mint remek lett a visszajelzések alapján, így amikor az új kiadás elérhető lesz, mindenképp érdemes lehet beleugrani a kalandokban az újoncoknak.

A Cyberpunk 2077: Ultimate Edition egyelőre még nem mutatkozott be hivatalosan, vélhetőleg az elkövetkező napokban/hetekben kerül erre sor.