Cyberpunk 2077: FPS és TPS egyben?

Az alábbi képet a NeoGAF csapata találta abban a PDF prezentációban, melyet a CD Projekt RED csapata készített a Siggraph 2013 (számítógépes grafikával foglalkozó) konferenciára. Aki kíváncsi rá, innen letöltheti a prezentációt PPT formátumban. A képről kiderül, hogy a Cyberpunk 2077 című játék PC-re és következő generációs platformokra készül (Mivel a megjelenés 2015 előtt nem várható, így egyelőre nincs konkrét lista).

A Cyberpunk 2077 című játék egy futurisztikus történetre épülő, nyílt világgal rendelkező RPG lesz, melyben sűrűn lakott városokban és az azokat körülvevő pusztaságban kalandozhatunk. Rengeteg testre szabható játékelemet ígérnek, többek között a játékos döntheti majd el, hogy FPS vagy TPS nézetből irányítja a játékot. Persze ez még nem számít hivatalos bejelentésnek, az információ megerősítéséig kéretik pletyka szintjén kezelni a fentebb leírtakat.

A Cyberpunk 2077 című játék megjelenése legkorábban 2015-ben várható, egyelőre csak PC-re, a következő generációs platformok között pedig várhatóan a PS4 és az XBOX One fog szerepelni, de ez még nincs hivatalosan megerősítve.

Azóta történt

Előzmények